Vi arbejder efter tre enkle værdier hos at-once. Vi finder den hurtigste, rigtigste og mest enkle løsning til dig. 

Hurtigt

Hurtig er ikke det samme som forhastet. Vi sikrer dig hurtigst muligt den bedste løsning til dig. Behov for vikarhjælp kan opstå fra den ene dag til den anden, og det samme kan behovet for et arbejde. at-once er din vej til hurtig, fleksibel og kompetent arbejde, hvad end du søger arbejde eller arbejdskraft. 

Rigtigt

Der findes altid en risiko ved at ansætte en ny medarbejder til en opgave. at-once forsøger at minimere den risiko til så tæt på nul-punktet som muligt ved kun at ansætte dygtige medarbejdere, der kan begå sig socialt og professionelt på arbejdsmarkedet, under de betingelser vores kunder stiller til deres ansatte. Kemien betyder meget for et succesfuldt samarbejde. Omvendt er det også essentielt, at det for vikaren er den rigtige virksomhed at få arbejde hos. Et godt arbejdsmiljø øger motivationen for at arbejde.   

Enkelt

En vikarløsning skal være så nem at gå til som muligt, og afvikling af løn er et område, der ikke skal tage meget tid for arbejdsgiver. Du modtager blot en faktura, og så afregner vi lønnen og alle sociale bidrag med den enkelte vikar. Du kan regne med, at du får den bedste arbejdskraft ud af pengene.