Hos at-Once sørger vi for at give dig den bedste serviceoplevelse før, under og efter du har ansat en vikar fra vores bureau.

Før

Vi lytter til jer og hjælper jer med at identificere din virksomheds nøjagtige behov. Herefter finder vi en eller flere vikarer, der matcher dem. Når den eller de rigtige personer er fundet og ansat, sørger vi for, at din(e) nye medarbejder(e) modtager den rigtige løn, pension m.m. hver gang.

Under

Vi hjælper dine nye ansatte med dagligdagens udfordringer gennem vores HR-afdeling, som alle vikarer er tilknyttet. Når det gælder vores udenlandske vikarer er vi desuden behjælpelige med den løbende kommunikation med SKAT, kommunen, banker osv. Vi står for alle de administrative opgaver, der er i forbindelse med at have en vikar ansat.

Efter

Du undgår at fyre vikarerne, når der ikke længere er brug for dem. Vi tager ansvaret for at opsige eller allerhelst finde en anden jobmulighed til vores vikarer, og vi gennemfører opfølgning og evaluering hos din virksomhed, for at høre nærmere om jeres oplevelser med vores vikarer. Hvis du ønsker, at vikaren kommer på fast kontrakt i din virksomhed, hjælper vi naturligvis også med det.

 

Skal jeg hjælpe dig med at finde din næste vikar?Send navn og telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig. Det er ganske uforpligtende.